Искам да участвамЗа подробна информация относно участието в проект „Застъпници за пътна безопасност“, изтеглете Наръчника за участници.

С регистрацията си като „Застъпници за пътна безопасност“ вие и екипът, в който участвате, ще изграждате в продължение на една година ваша статия на страницата на проекта. Тази статия ще съдържа информация за екипа ви и за това, което сте направили в посока на повишаване на безопасността по българските пътища. Популяризирането на тази статия е начинът да ни кажете, че това, което вършите е важно не само за вас, но и за широката общественост. То е и средството да получите повече от проекта. За измерване на тази популярност ще използваме параметър, извън нашия контрол, за да избегнем всякакви съмнения за предопределеност. Това ще са броят "харесвания" на вашата статия във Фейсбук. Така на практика ще виждаме, колко човека извън екипът ви, подкрепят вашата работа. Всяко "харесване" ще ви носи точка, а сборът от точките ще ви дава право да получавате поощрения за добре свършената работа. От вас зависи те да са повече, така че слагайте в статията си достатъчно качествена информация на всеки етап от проекта, като при приключване на определена част от работата, ще получавате достъп до следващата част от вашата статия.

Включи се!

В рамките на проекта се събират лични данни, които се обработват и съхраняват съобразно разпоредбите на Закона за защита на личните данни в Република България. Достъп до тях имат единствено администраторите на проекта.


В процеса на популяризиране на вашата статия, можете да говорите с администратори на страници, които ви подкрепят, да сложат банери, които да водят към страницата на проекта или директно към статията ви. Ето нашите предложения за такива:


Banner 1

Свали банера


Banner 2

Свали банера


За да използвате банерите, моля разархивирайте ги и ползвайте следния код:

или съответно: